| 06/30-540-0697/

Hűtő, légkondicionáló, hőszivattyú és egyéb hűtéstechnikai berendezések, rendszerek esetében a szivárgásvizsgálat törvényileg kötelező. 
A fluortartalmú üvegházhatású gázokkal töltött, nem hermetikusan zárt berendezések csak abban az esetben értékesíthetők a végfelhasználó számára, ha igazolja, hogy azok telepítését megfelelően képesített vállalkozás fogja elvégezni. A szakmai jogosultsággal csak a kék kártyával rendelkező szerelők rendelkeznek.
Cégünk rendelkezik a szükséges képesítéssel, melyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján (http://www.nkvh.kormany.hu) ön is ellenőrizhet. A hűtőberendezéseket az üzemeltetőnek kell regisztrálnia a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján, melynek elmulasztása súlyos bírságot von maga után.
Ha szeretné megtudni, önre is vonatkozik-e a törvényi szabályozás, kérem nézze meg alábbi táblázatunkat. 
0-3kg/hűtőkör: nem kötelezett szivárgásvizsgálatra, jelenteni viszont kell 3-30kg/hűtőkör: bejelentés köteles, évi 1 alkalommal vizsgálat 30-300kg/hűtőkör: bejelentés köteles, évi 2 alkalommal vizsgálat 300kg fölött/hűtőkör: bejelentés köteles, évi 4 alkalommal vizsgálat

Copyright © - Minden jog fenntartva! 2023 Comfort Air

Ezt az oldalt az insource.hu készítette.