| 06/30-540-0697/

VRV Rendszer

A VRV rendszer egy direkt elpárologtatású rendszer, melyet első sorban

hotelek,

irodaházak,

bankok klímatizálására fejlesztették ki, de már

egyre többet találkozni a rendszerrel nagyobb családi házak vagy társas házak gépészeti tervein is.

Előszeretettel alkalmazzák intézmények teljes hűtésének és fűtésének ellátásánál.

A kültéri egység inverteres kompresszorral szerelt, természetesen hőszivattyús kivitelben 12-150 kW közötti hűtési tartománnyal, lépcsős teljesítményszabályozással. Minden kültéri egység rendelkezik nagynyomású ventilátorral, mely lehetővé teszi, hogy szükség esetén akár az épületen belül helyezzük el a kültéri egységeket. A rendszer R410a környezetbarát hűtőközeggel dolgozik, 3 lépcsős éjszakai csendesíthető üzemmóddal rendelkezik.

Működési tartomány:

hűtésben: -5°C–tól 43°C-ig,

fűtésben –20°C–tól 15,5°C-ig.

Alternatív fűtés nélkül is alkalmazható!

Átlagos teljesítmény tényezője:

hűtésben (EER) 4-től 6-ig,

fűtésben (COP) 3-tól 4-ig.

Az egész rendszerhez költségosztó kapcsolható, mely egyben a központi szabályzó is, melyen minden beltéri egység programozható.

A rendszer csövezése a fűtési rendszerekéhez hasonló, vagyis az egyetlen előremenő gerincvezeték pár bármilyen módon leágazhat, és olajzsák sem szükséges. A folyadékhűtős rendszerhez képest ehhez a rendszerhez nem kell hidraulikus modul, illetve hűtőgépház, valamint a komplett beszabályozás is elmarad. Mivel a rendszerben hűtőközeg áramlik, nem víz, így a fagyveszéllyel, a lejtéssel sem kell foglalkozni. Minden szerelvény vagy a beltéri, vagy a kültéri egységben található.

Copyright © - Minden jog fenntartva! 2023 Comfort Air

Ezt az oldalt az insource.hu készítette.